You are here: Home De Filosofie

De Filosofie

Road01Autorijschool Ron Moors streeft ernaar om elke leerling een gedegen rijopleiding op maat te geven en in dat opzicht zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen.

Hoe snel? Dat ligt aan de wensen en de vorderingen van de leerling. Alles gaat in overleg. Van het bepalen van de beginsituatie en het plannen van de rijlessen tot het tussentijds evalueren van de vorderingen en eventueel bijstellen van de planning.

Het behalen van een rijbewijs is teamwerk. Leerling en instructeur kunnen niet zonder elkaar. Een uitgebreide intest – waarin niet alleen de beginsituatie wordt bepaald (wat kan en weet een leerling al) maar ook gekeken wordt of het wel klikt – wordt gevolgd door een advies. Is het verstandig om voor een pakket te gaan, en welk, of zijn losse lessen meer aan de orde? In samenspraak met leerling en evt. ouders wordt een traject afgesproken en bewaakt.

Om het gewenste resultaat te krijgen is het de taak van de rijinstructeur om de leerling gemotiveerd te krijgen en te houden. Een persoonlijke aanpak is daarbij onmisbaar. En plezier! Die “L” op het dak staat niet alleen voor “Les” maar ook voor “Lol”. Maar zeker ook voor “Leerzaam”.